22 de febr. 2012


Quina millor excusa per inaugurar aquest blog que publicitar que toquem amb un dels nostres grups de capçalera? I és que aquest dissabte tocarem amb els putos NO MORE LIES!, els comtes de la Costa Brava!
No els vam veure en el seu primer període en actiu però per sort ara tornen a fer concerts i el dia que van tocar amb els Hot Snakes (uns altres que tampoc es queden curts) van demostrar segueixent oferint concerts com cops de puny a la cara. De fet si escoltéssim el disc de les coordenades (que les hem seguit i van a parar a un pis del C/Diputació) borratxos segur que quedaríem afònics i agafaríem agulletes al braç de tant tenir el puny alçat. Espero que aquest dissabte almenys no quedem afònics perquè diumenge el nostre jo físic haurà d'anar a gravar les veus del disc mentre les neurones celebren les olimpíades de primavera i en Claudi és a la neu. Ah, estem gravant un disc! Això ja ho explicarem un altre dia.

Però la cosa no acaba aquí, i és que també tocarem amb els Bullitt, els Her Only Presence, els Foo Fighters en format reduït i els Turnstile, que són qui ha organitzat tot aquest festival de tarda per celebrar el llançament del seu disc: "Ràdio Afònica". Dels Turnstile també cal dir que quan érem més petits vam flipar molt en descobrir-los entre tants grups de punk i personatges ja mítics com el xino hardcoreta (que resulta que no és xino) i l'avi de les volteretes (encara més desaparegut que el primer). En aquell moment segurament els haguéssim descrit com una mescla entre Explosions in the Sky i Based on a Lie, però la veritat és que l'etiqueta d'els Hot Water Music dels pisos de Can Garcia els és molt més apropiada. I seguim flipant amb els seus concerts, eh! Estem molt contents que ens hagin convidat a tocar.

El millor de tot plegat és que tots aquest grups tocaran a la tarda i hi haurà una barbacoa disponible perquè tothom hi cuini el que més li vingui de gust (us ho haureu de portar vosaltres, això sí). Nosaltres tocarem els primers, a les 16h. Millor, així no haurem de patir (esperem). L'únic que ens podria angoixar de tot plegat és trobar una nit que a l'altura d'una tarda com aquesta, però dóna la casualitat que just després nosaltres, alguna teen, l'Aleix i en Domi i els soldats del diumenge anirem a veure Julio Bashmore i William Dafoe al The Loft. Quasi res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada